Klantbeleving bij KPN – Beleef het Mee, dit dossier

Een real time live casus van Mevrouwtje. 
Een KPN issue, een prachtige kans voor klantbeleving.
Een prachtige uitdaging om als Mevrouwtje jullie direct verslag te doen.

De actuele, live, real time casus van NU: 
Nieuwe verlenging abonnement KPN Mobiel, blij mee, nieuwe Iphone 5S met 32 Gig, Mevrouwtje blij. Toestel binnen 9 september, Mevrouwtje blij, huppelt. Maar het geluid doet raar. Via speakers en microfoon in de carkit van de auto van Mevrouwtje prima, via de oordopjes redelijk, maar…..zonder dat al is degene aan de andere kant van de lijn bijna onhoorbaar. Mevrouwtje dacht dat ze gek was, zal wel een verkeerde instelling zijn. Maar het wordt erger, nog onhoorbaarderder.
Dus op naar de KPN winkel (20 dagen na ontvangst, Mevrouwtje druk, veel in de auto en oordopjes kan ook – gemakzucht), waar KPN Jenny me zegt: “Je hebt helemaal gelijk, deze Iphone 5S is stuk Mevrouwtje! Dit is niet goed! MAARRRR, omdat het een telefonische aanbieding verlenging was, kan ik er in de winkel niets mee doen”.

Dus Mevrouwtje belde zojuist (de day after store visit) de klantenservice (geen punt).
Twaalf minuten wachtrij (geen punt), goede telefonische stem, met een doorverbind-actie (ook geen punt). En, wat denken jullie dat er toen gebeurde…?

Do not mess with Mevrouwtje Klantbeleving

Do not mess with Mevrouwtje Klantbeleving 

Dit is de prijsvraag. Voelen jullie hem aankomen? Vul hem in op Mevrouwtje haar Facebook. Morgen het antwoord en het vervolg op het Dossier, Klantbeleving bij KPN – Beleef het Mee!