Marketing

Als je een koe was, was je dan Paars?

Als je als koe wilt opvallen in het maaiveld, dan helpt het als je paars bent. Of geel. Maar in ieder geval anders dan al die andere koeien in de wei. Op de vraag wat een organisatie bijzonder maakt, zijn de standaard antwoorden niet weg te denken;

  • We leveren top producten, maar dan echt
  • We hebben super service, maar dan echt
  • We doen alles voor de klant, maar dan echt

Niet echt Paars dus. Van de afgelopen jaren Klantbeleving met Passie binnen Xellens, zijn we in ruim 75% van onze Quick Scans dit tegen gekomen.
Anders geformuleerd,  het zijn de ‘World Peace’ antwoorden tijdens elke Miss Verkiezing.
Wat maakt jou en jouw bedrijf vandaag en morgen echt bijzonder; hoe steken jullie daadwerkelijk boven dat maaiveld van con-collega’s  uit?

Xellens stimuleert en inspireert tot het vinden van de mate van Paarse koe in elke marktpropositie. Wij adviseren en trainen met een team van professionals uit verschillende disciplines over marktonderzoek, multi-sensory & multi-channel marketing, klantbeleving ofwel “Customer Experience”, Customer Excellence, klantcontact, strategie, campagnes en presentaties die passen in deze tijd en die van morgen.
Van begin tot einde, van de start tot en met houdbaar succes.
Met een Passie voor Klantbeleving waar we Paars van zien.

Je kiest ervoor om zichtbaar te zijn of om juist niet op te vallen.
Maak die keuze en maak een merk sterk. Krachtige marketing kenmerkt zich door een gezonde balans in creativiteit en een scherpe en verantwoorde onderbouwing. Vanuit een focus op klantbeleving (Customer Experience), ambassadeurschap en een luisterend oor, wordt een basis gecreëerd onder stabiele en constructieve groei. Groei van een bestaand product, of van een vers en innovatief concept.

Uiteraard is traditionele Marketing absoluut waardevol voor organisaties. Elementen als prijs, product, promotie, publiciteit en personeel zijn altijd belangrijk, maar voldoen alleen niet meer vandaag en morgen.
De P van Paarse Koe is onmisbaar geworden. De motor onder Mond tot Mond reclame bewijst zich nog steeds. Jullie ambassadeurs behartigen jullie buiten jullie bedrijf en merk en zjin de beste sales force die er ooit was.
De krachtige P van Paarse Koe is onmisbaar voor uw Merk- en Werkbeleving.