Opvallen

Doe eens iets met Paars…

purplecow-sethgodinHerkenbaar; die ene moedervlek die je hebt en die bovenop je neus zit, valt op. Daar wordt de aandacht naartoe getrokken. Iets wat niet opvalt, trekt geen aandacht. Seth Godin beschrijft in zijn boek “The Purple Cow” dit verschijnsel. Die paarse koe valt op, de honderden zwart wit geblokte op den duur niet meer.
Elk goed concept begint met het ontdekken van datgene waarvoor een behoefte bestaat, gecombineerd met datgene wat het meest bij klanten gaat opvallen. En onthoudbaar blijkt.

Goede producten en diensten zijn er al. Goed zijn is hygiëne.
Juist datgene wat opvalt en een goed totaal gevoel achterlaat, blijft en wordt een succes.
Klik op het boek voor meer informatie, en lees het.
Het weiland vol concurrerende koeien zal nooit meer hetzelfde zijn.

Dit principe van Paars-zijn, werkt ook voor ideeën en nieuwe concepten. Goede ideeën worden elke dag geboren. Innovaties liggen dagelijks te wachten op ontdekking. Niet elk goed idee wordt een succes. Zo zijn er veel voorbeelden van concepten die prachtig zijn, maar niet gezien worden en niet goed van de grond komen.

Opvallen, zien, & gezien worden

Hoe concepten door klanten, de toekomstige fans of ambassadeurs gezien worden, is doorslaggevend voor elk succes. Xellens® begeleidt marketingtrajecten van het ontstaan van een idee, het bepalen van de product-markt combinatie, de vertaling naar een behapbaar concept, de business case, het business plan, de strategie tot de daadwerkelijke campagne en lancering (geboorte). Daarnaast organiseren wij het salesproces en bereiden wij interne organisaties voor door middel van training & coaching.

Zie in bovenstaande video hoe Seth Godin Goed Gevoel Domino in ontvangst neemt; geven loont! Een voorbeeld van anders zijn, kijk maar naar de video. Xellens brengt en komt niet halen!