Uitblinken

Maak er eerst eens boerenkool van

rookworst

Een concept moeilijker maken is geen kunst ; het vertalen van een concept naar eenvoud onderstreept de focus, de creativiteit en de mate van customer excellence.
Een helder concept kent een vertaalslag in een hanteerbaar business plan.Eén van de voorwaarden van een gericht plan is dat het vanuit alle opzichten de propositie 100% beslaat.

Een goed business concept is aan elke klant of eigen medewerker op heldere wijze uit te leggen in maximaal vijf onderdelen.

Net zoals je boerenkool uitlegt aan een Fransman; aardappelen, groente, worst, spekjes, jus en eventueel picallily (oh la la!). Eenvoudig, krachtig en onhoudbaar. En dan wordt het concept ineens veel aantrekkelijker als een magneet en behapbaarder als een rookworst (zie afbeelding…).

Een goed plan is het beste recept voor succes

Xellens biedt advies en ondersteuning op het gebied van Marketing. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product of het opnieuw in de markt zetten van een bestaande service. Xellens ondersteunt uw Marketing door het opstellen of bijstellen van marketingstrategieën, het beoordelen van product-markt combinatie, positionering tot campagnemanagement.

Een goed plan van Xellens is opgebouwd uit een voorafgaande boerenkoolsessie (de vijf basis ingredienten van het concept), business case, marktonderzoek , een product/diensten onderzoek, concurrentie-onderzoek, concept afbakening , een marketingplan en ROI scenario’s
Xellens hanteert hiervoor een toegankelijke en bewezen methoden die direct in staat stelt vorderingen te meten en te wegen.