Producten

Je hoeft geen giraffe te zijn, om boven het maaiveld uit te steken

Maar het scheelt wel als je een lange nek hebt.
Door de jaren heen heeft Xellens eigen producten gemaakt. Deze zijn tot stand gekomen door de dankbare samenwerking met onze opdrachtgevers en het jarenlang toepassen en door ontwikkelen.
Door onze lange nek en vaak ook onze lange adem, bieden wij nu een palet aan gereedschappen om klantgerichtheid een andere lading mee te geven. Namelijk de lading van Klantbeleving.

Gereedschappen waar je wat mee kan (maken)

Bijna iedereen heeft wel eens een stuk gereedschap gekocht wat handig leek, maar het uiteindelijk niet was. Onze producten zijn stuk voor stuk getest in functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en effectiviteit. Onze opdrachtgevers hebben meegeschaafd en schaven nog steeds in de ontwikkeling van innovatieve nieuwe diensten en ondersteunende producten. Kenmerk is dat alle aangeboden producten los en gecombineerd in een programma op maat kunnen worden ingezet.

Speciale Aanbieding

In de aanbieding hebben we Quick Scans (thermometer-sessies binnen en buiten organisaties), het Synergiespel ©, het Menu voor Verandering © (cultuur- en organisatie veranderingsprogramma’s), Goed Gevoel Domino, communicatie kracht trainingen ‘Zeg eens JA!’, Evenementen & Master Classes.

De producten van Xellens zijn ontwikkeld om de kracht van gevolgde trainingen en veranderingstrajecten beter te laten starten, plaatsvinden en uiteraard beklijven. Want we willen wel allemaal veranderen, en het liefste direct en snel.
Maar in de praktijk kunnen we wel wat reminders gebruiken!