Zeg eens JA!

Communicatie krachttraining met theorie & theater

golfbalxellensletterlaagZeg eens JA! bestaat uit een unieke combinatie van theorie en improvisatietheater. Het is een trainingsformule, waar cursisten bewuster leren schakelen met JA en NEE, gericht op effectiviteit in communicatie en interactie. Zeg eens JA! is geen managementtraining, maar een communicatie-training voor leidinggevenden, voor medewerkers en startende ondernemers. Voor iedereen die graag nèt dat beetje extra doet om boven het maaiveld uit te steken. Voor iedereen die met een tevreden klant alleen geen genoegen neemt.

Het effect van ‘Zeg eens JA’ training

De praktijk heeft het effect van ‘Zeg eens JA’ training bewezen; na deze training kan iedereen meer bereiken in elke vorm van communicatie. Want JA als basishouding is een voelbaar onderscheidend element dat je de ander aanbiedt. Door in JA-stand te komen, bied je een ander een goed gevoel. Je merkt dat je vaker betrokken wordt bij processen en informatie ontvangt die anders aan je voorbij zouden zijn gegaan. Men neemt je serieuzer en wil graag (informatie) met je delen. Een JA houding levert je ongemerkt zoveel meer op, dat het zonde is als al dat moois aan je voorbij gaat. Dus start het domino effect van JA en begin bij jezelf! De effecten van Zeg eens JA! zijn goed meetbaar, volgbaar en te vertalen naar vervolgstappen in onze unieke methodiek.

Positief polariseren

Individuen, teams, afdelingen en organisaties hebben na Zeg eens JA! training de technieken om effectiever en positiever te worden in interne en externe interactie door de techniek van de JA houding toe te passen. Door positief te leren polariseren, ontstaan positieve gevolgen die onder andere meetbaar zijn in klanttevredenheid, medewerkertevredenheid, omzet, groei en meer positieve aspecten die zich als vanzelf lijken te openbaren. Onderdelen uit het ‘Menu voor verandering’ zijn afzonderlijke projectstappen, die een bewezen resultaat opleveren. Deze methodiek is nauwkeurig onderzocht en kent een interessante ‘return on investment’. Elementen zijn het ‘Zeg eens JA!’© trainingsprogramma, een op maat verzorgde interne training, op maat afgestemde individuele of team-coaching en het Synergie Spel©. Zeg eens JA! is onderdeel van het ‘Menu voor Verandering’; een door ons ontwikkelde methodiek om veranderingstrajecten in organisaties beter te laten bekljiven. > lees meer

Heb jij vandaag al JA! gezegd?
WWW.ZEGEENSJA.NU