Sales

Wie niet echt kijkt, zal niet echt zien.
Wie niet echt luistert, zal niets echt horen.

1479360_689343291084751_798636474_nSales is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf. Sales afdelingen hebben direct contact met beslissers en beïnvloeders. De mate van focus van Sales is daarbij het sleutelwoord voor succes. Ligt de nadruk op het eigen Target, of komen de verkopers iets brengen?
Is het eerste het geval, zullen klanten deze snelle dames en heren liever zien gaan dan komen. In het geval van opvallend goede klantbeleving worden deze verkopers/adviseurs actief uitgenodigd. En aan collega bedrijven aanbevolen. Dit is de dagelijkse praktijk van opvallend goed klantcontact, van Customer Excellence.

Xellens traint en adviseert in optimaal klantcontact. Door het maximale uit de klant-interactie te behalen, voelen klanten zich serieuzer genomen, hebben verkopers meer plezier in hun werk en wordt aan uw verkopers meer gegund. De omzet stijgt en klanten worden verlengstukken van uw verkoopteam.
Onze adviseurs en trainers leren alle betrokkenen een nieuwe benadering van het verkoopproces door middel van workshops en coaching. Ondersteund door de Xellens producten waaronder het Menu voor VeranderingZeg eens JA! en Synergie Spel ©, is het verkoopteam in staat op effectieve wijze haar doelstellingen te bepalen en te behalen. En mogelijk daarbij beter te zijn dan zichzelf? Er zijn legio referenties waar mond-tot-mond reclame meer omzet genereerde dan een hele ploeg account managers en/of sales managers. En zo wordt de hoogte van het advertentie-budget ineens veel minder een agenda-punt!