Moderne marketing

Moderne Marketing in 1 dag

Marketing is veel meer dan het alleen onder de aandacht brengen van nieuwe producten of diensten. Het beslaat alles dat het mogelijk maakt om op de behoeften van een geselecteerde doelgroep in te spelen.

Klinkt mooi, maar de praktijk is anders. Veel bedrijven bedrijven excellente Marketing en doen alles goed. Goed Markt-onderzoek, goede doelgroep selectie, goede logistiek, goede prijs-kwaliteitsverhouding, goed personeel en noem maar op. En toch lukt het niet het om door te breken.

Wat hier nodig is, is lef, kennis & inzicht in Customer Excellence. Aan de hand van de laatste wetenschappen, onderzoeken en stromingen krijgt u een daglang op onthoudbare wijze de kernelementen van Moderne Marketing voorgeschoteld. We zeggen: “Eet smakelijk en neem voorproefjes van gerechten die uw klanten op andere manier zullen behagen” .

Deze training wordt op aanvraag verzorgd bij voldoende aanmeldingen. Een toelatingsgesprek is ter orientatie van niveau van de deelnemers inbegrepen. Onze docenten zijn alle Marketeer in hart & nieren en in topconditie voor een wervelende en leerzame dagtraining.