Over Xellens

Ksellens or Excellence; that’s the question

Xellens, fonetisch uit te spreken als ‘eksulluns’ is ontstaan in 2004. Door een onweerstaanbare behoefte om meer te betekenen voor bedrijven en individuen, voor klanten en hun leveranciers, is met hulp van verschillende specialisten een modulaire methode ontwikkeld op het gebied van ‘Customer Excellence’.

Het uitblinken in klantgerichtheid en klantbeleving is daarbij de leidraad (Customer Experience). In de eeuw van de klant is klantbeleving een belangrijke parameter onder onze methode. Dit met de altijd sterke correlatie tussen groei in klantbeleving en groei in sales cijfers (dus ook uw rendement), maken dat onze klanten, partners en wijzelf al jaren achter deze aanpak staan.

Dat klinkt mooi, maar hoe spreek je die naam Xellens dan uit?
Marian Ellens, met de achternaam achterste voren gespeld als Snelle, zocht naar een beeld waarin de vermenigvuldiging zichtbaar werd tussen bedrijf en de inbreng van anderen. Het is dus ieders Excellence X onze expertise. Xellens dus.
Alles maal ons wordt meer; meer klanten, meer ambassadeurs, meer medewerkertevredenheid, meer fun, meer groei, meer trouw, meer toekomst!

Hoe het hoort te klinken bepalen jullie lekker zelf. En als jullie ons nodig hebben, luisteren we naar alle varianten!

Onze werkwijze

Een frisse insteek leidt doorgaans tot verrassende oplossingen. De kennis en ervaring van anderen kunnen elk bedrijf, alle medewerkers en ieder persoon sneller verder helpen. Dankzij Xellens profiteren organisaties en instanties van de ervaringen, successen en flaters van anderen. Want geven & delen loont, nog steeds.