Training

Inspirerend, verrijkend en duurzaam leren om de mate van  ‘Excellence’ in uw organisatie te versnellen. Xellens geeft trainingen om u en uw teams te helpen bij het nemen van hun vervolgstappen in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Unieke garantie!

Ervaring

Xellens is een trainingsbureau met een passie voor duurzame groei en ontwikkeling van mensen & organisaties. Aan de hand van moderne leertechnieken voor volwassenen, bieden wij meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling voor ervaren professionals, wij garanderen een trainings-ervaring als nooit tevoren.

Wat trainen we?

Gespecialiseerd in Customer Experience gebruiken we de Xellens aanpak om uw kennis en vaardigheden op de volgende gebieden nog verder aan te scherpen:

Leadership Excellence

Selling Excellence

w

Presentation Excellence

Workshops

Inspireren tot groei door uitdaging

Onze inspirerende en interactieve workshops en facilitators dagen u en uw teams uit om nieuwe ‘marginal gains’ toe te voegen aan ieders doorlopende leercurve. Wij ondersteunen en versnellen het niveau van Excellence binnen uw organisatie.

Met elke workshop, streven we ernaar onze deelnemers bewust te maken van de mogelijkheden, om hen na afloop vol vertrouwen, verstandig om te laten gaan met de nieuwe kennis en vaardigheden in hun praktijk. De bekende ‘baby niet met het badwater weggooien’, maar het ‘nieuwe’ toevoegen aan het ‘bekende’. Respecting the ‘known’ and adding the ‘new’.”

Gebruikmakend van uw kwaliteiten en die van anderen om te allen tijde uitdagende nieuwe leerervaringen te creëren, die blijvende impact bieden.

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

2 + 2 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.