Interim Management

Openstaande posities, zwangerschapsverlof, nieuwe functies; wanneer u een overgangsperiode doormaakt waarbij uw organisatie een teamleider of manager nodig heeft, hebben verscheidene van onze meertalige medewerkers relevante ervaring om u en uw teams voor een bepaalde periode te helpen.

De aard en doelstelling van de rol zullen tijdens de intake worden besproken en worden gebruikt om door te gaan naar een maatwerk-aanbod.

 

Met ruime praktische ervaring, diepgaande kennis en begrip van verschillende methodologieën en technieken, hebben onze Xellens’ consultants bewezen dat ze  in menig (Sales) Management of (Team) Leading-opdracht een blijvende toegevoegde waarde hebben gebracht en achtergelaten.

We zullen altijd onze passie en expertise op het gebied van Customer Experience, Change Excellence, Leadership Excellence en Team Development Experience in uw interim-positie opnemen. Een win-win situatie voor een bepaalde periode, waarbij de overgang naar een nieuwe manager of de terugkeer van uw eigen manager zorgvuldig wordt voorbereid en daarna correct wordt overgedragen.

We raden een periode van persoonlijke coaching van de nieuwe of terugkerende manager in een overgangsperiode ten zeerste aan. Dit zorgt voor een soepele en effectieve overgang voor zowel Team als Manager.

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

12 + 10 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.