High Potentials Programma

Mensen vertegenwoordigen de grootste waarde van uw organisatie. Talentontwikkeling en -behoud is vooral belangrijk in organisaties omdat talent bijdraagt aan continue organisatie ontwikkeling, innovatie en co-creatie. High Potential programma’s zijn doorgaans de minst kosteneffectieve en hebben de laagste ROI (return-on-investment) in vergelijking tot andere Trainingsprogramma’s. Dit betekent dat High Potentials na hun HP Traject en uw investering nog niet optimaal gebruik maken van hun talenten ten bate van uw organisatie. Soms erger, ze verlaten uw bedrijf om hun ontwikkelde potentieel elders in te zetten. Of nog erger, ze blijven…

Samen met gerichte experts neemt Xellens deel aan een Game-Changing nieuw Pogramma gericht op uw High Potentials, waarbij de daadwerkelijke realisatie van het Protentieel tastbaar en effectief is. Het talent wordt ontwikkeld en direct omgezet in een groots, duurzaam, innovatief en tastbaar eindresultaat.
Initiatiefnemer van dit vernieuwende concept, Wim Assink, heeft samen met excellente en ervaren Experts Brave New Leaders opgestart. Deze Brave New Leaders worden uitgedaagd op verantwoordelijkheid, uithoudingsvermogen, creativiteit en duurzaamheid. Met een tastbaar en blijvende vernieuwing voor uw organisatie.

“Als je iets doet, doe dan iets waar je in gelooft en doe het met passie. Ik heb nog nooit zo’n hoge positieve energie ervaren als tijdens deze reeks workshops”

“Excellence is a habit; het werken voor een dag op onze persoonlijke stijlen gaf me het gevoel dat we nooit zouden moeten stoppen met leren. Het was zo leuk, het maken van fouten zo grappig en leerzaam. We maakten allemaal de volgende stappen – als een groep, we zullen dit echt nooit meer vergeten.”

“Marian, je gaf ons een ervaring, geen workshop. Verander alsjeblieft nooit!”

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

12 + 9 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.