Consultancy

Xellens biedt expertise op specifieke gebieden van Excellence in Leiderschap en in Personal & Professional Development.

Wat voor consultancy doen we?

Consultancy is niet het geven van antwoorden op alle vragen; het is het samen komen tot oplossingen in uitdagende situaties. Onze adviesvaardigheden worden gebruikt op de volgende gebieden:

Interim Management

Coaching voor groei

Coachingsmogelijkheden zijn:

  • Eén-op-één sessies na specifieke trainingsmodules zoals Leadership Excellence, Selling Excellence, Change Excellence enz. Deze sessies hebben tot doel dieper in te zoomen op dagelijkse activiteiten die zijn gekoppeld aan de trainings- en leerdoelen.

  • Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse sessies zijn mogelijk met verschillende vormen (Skype-Phone) face-to-face (sessies van minimaal 1 uur).

Na een workshop verliezen we 87% van de inhoud binnen de eerste 30 dagen na de training, zonder Coaching. Met Coaching vergroten we onze Performance met factor 4, vergeleken met een Workshop zonder. Coaching zorgt ervoor dat uw ROI van Training hoger en duurzamer wordt voor uw deelnemers en uw organisatie.

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

5 + 3 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.