Presentation Excellence

Wat als uw presentatie elke keer een merkbare impact zou hebben op uw publiek? Presentatie Excellence zijn ‘High Impact’-workshops die u helpen de dynamiek van Presenteren nog beter te begrijpen en toe te passen. Leer spelen met verschillende presentatie-stijlen en hulpmiddelen tijdens uw presentatie, en maak van uw boodschap een goed verhaal dat uw publiek zal bijblijven. Uw boodschap komt beter over, blijft langer hangen en uw presentatie zal nog gerichter zijn doel treffen.

Met behulp van up-to-date en beproefde methoden, wordt u een Excellente Presentator met Impact. De investering in onze workshops betalen zich onmiddelijk terug bij uw eerst volgende presentatie!

Recente feedback

Xellens verzamelt alle evaluaties en gebruikt alle gerapporteerde commentaren vertrouwelijk. Alle opmerkingen worden daarom onpersoonlijk gemaakt; de toestemming voor publicatie is vooraf door de vermelde afgevaardigden gegeven. Onderstaand wat recente commentaren op recente Xellens workshops en trainingen:

“Presenteren is na deze workshop een ware passie geworden, in de zin dat mijn publiek voelt wat ik bedoel en interesse toont tijdens mijn presentatie en de essentie ook behoud”

“De beste feedback na mijn recente Xellens-training was van een klant, die zei: “Het was een genoegen om vandaag met je te praten, zou het mogelijk zijn om dit gesprek volgende week op te volgen samen?” (Selling for Excellence)”

“Inzichten door Theorie & Praktijk; en zo veel FUN!”

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

14 + 5 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.