Culture & Values Programma’s

In de beslissingen die we nemen, spelen onze persoonlijke waarden een grote rol. Organisaties hebben ook elk hun specifieke bedrijfswaarden; persoonlijke waarden met de bedrijfswaarden tezamen vormen een bedrijfscultuur.

Fusies, in- en outsourcingprojecten hebben een grote impact op medewerkers; dit brengt gevolgen mee voor de oude en de nieuwe organisatie en haar klanten. Vanuit een bekende cultuur is hun vertrouwende werkgever veranderd en moet er een nieuwe verbinding ontstaan ​​tussen hun persoonlijke waarden en die van hun nieuwe ‘thuis’.

We bieden programma’s voor culturele verandering die de mogelijkheid bieden om respectvol te evolueren wat er was en naar het ‘nieuwe’ toe te werken met open geest voor nieuwe mogelijkheden. ‘Respect for what was, curious for what can be”.

Respect en inzichten worden vanuit deze workshops gemaakt, waardoor deelnemers diepgaand begrijpen hoe hun persoonlijke Change Journey zich voltrekt en hoe hun klanten hun Change Journey ook kunnen ervaren. Onze programma’s verbinden altijd met de organisatie & de interactie met de klant.

De hulp van theorie, praktijk en plezier ondersteunt het begrijpen van het proces en leidt tot grotere betrokkenheid als eerste stap, meer eigenaarschap in het proces als de volgende.

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

6 + 7 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.