Selling Excellence

Verkopen is in de kern een eenvoudig proces binnen een complexe, soms onbeheersbare en voortdurend veranderende omgeving. De meeste multidisciplinaire aspecten van Sales zijn bekend en worden al decennia wereldwijd gebruikt. De best ‘werkende’ verkoopmodellen zijn de modellen die gebaseerd zijn op de stappen en gedragingen van de beste Verkoop Experts binnen organisaties. In onze workshops gebruiken we de bekende standaard modellen van Sales en voegen hier de nieuwste geavanceerde technieken van Customer Excellence aan toe. Dit leidt tot betere resultaten, hogere waarde-uitwisseling tijdens klantgerichte interacties, hogere klanttevredenheid, verbeterde klantervaring (NPS) en groei van duurzame relaties (loyaliteit) met uw klanten.

Recent feedback

Xellens verzamelt alle evaluaties en gebruikt alle gerapporteerde commentaren vertrouwelijk. Alle opmerkingen worden daarom onpersoonlijk gemaakt; de toestemming voor publicatie is vooraf door de vermelde afgevaardigden gegeven. Onderstaand wat recente commentaren op recente Xellens workshops en trainingen:

“Ik vond elk onderdeel te gek; we dompelde ons onder en sprongen vol overgave in het diepe, om er met vertrouwen in de praktijk mee aan de slag te gaan. Echt uitstekend.”

“Ik vond het nooit echt leuk om ‘in the spotlights’ te staan – na deze twee dagen voel ik me zoveel zelfverzekerder en uitgerust met een verscheidenheid aan tips & tricks om uit te kiezen. In de workshop heb ik ze ook vaak geoefend, en als ik dan de vooruitgang zie, dat is gewoon een evolutie!”

“Presenteren is na deze workshop een ware passie geworden, in de zin dat mijn publiek voelt wat ik bedoel en interesse toont tijdens mijn presentatie en de essentie ook behoud”

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

5 + 5 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.