“We zijn wat we herhaaldelijk doen; daarom is excellentie geen daad, maar een gewoonte.”

(Aristoteles)

Xellens

Xellens is een Europees Opleidings Bureau gevestigd in Nederland, dat trainingsprogramma’s ontwikkelt en faciliteert. We zijn trots om onze talen te spreken (Engels, Nederlands, Frans en Duits) en onze klanten te bedienen met alle andere Europese talen indien nodig.

Door gebruik te maken van onze kennis en certificeringen in veel psychometrics, verkoop- en verandermodellen, kunnen we ons excellent aanpassen aan bijna elke organisatie die al een geïntegreerde strategie heeft op gebied van leiderschap, Sales of Coaching. Xellens respecteert het ‘bekende’ en voegt het ‘nieuwe’ toe, zodat krachtige en duurzame Learning Journeys binnen uw organisatie kunnen worden voortgezet. Permanente Educatie is een vereiste in elke organisatie in deze VUCA-wereld en we zijn vereerd om bij te kunnen dragen aan het volgende niveau van Excellence van uw mensen, uw teams, uw organisatie. 

Onze Xellens-kernwaarden die ons bedrijf sinds 2007 kenmerken, zullen voelbaar verbinding maken met elke opdracht op het gebied van Training, Projecten of Consultancy. Wat we doen, doen we met expertise, passie en toewijding.
Voor Xellens is synergie onvermijdelijk; we zullen nooit concessies doen aan ‘Zinvolle Ontwikkeling” of Werk. In plaats van onze bedrijfswaarden te citeren, willen we u graag de kans geven om zelf te ervaren wat ze inhouden tijdens samenwerking en partnership met Xellens.

Trainees sinds 2007

%

Positief

“Customer Excellence is what we practice and preach. Ons team van medewerkers en ikzelf zullen hier nooit een compromis over sluiten”.

» Bekijk biografie

Marian Ellens

Oprichter, Xellens

Referenties

Alles is mogelijk

Dankbaar en trots hebben wij voor en met onze klanten gewerkt. Hieronder ziet u een selectie van onze relaties sinds 2004. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Adres

JHB Koekkoekstraat 53
NL-1214 AC Hilversum

Openingstijden

Ma - Vr
08.00 u - 17.00 u

Vraag onze nieuwsbrief aan

6 + 12 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.